teknologji

SILK SCREEN - ngjyra të qarta, të mprehta, të ndjehen të madh në shishe, klasike dhe autentike.

Galvanizing-Electroplating jep shishe tuaj Xhami një pamje më metalike.

HEAT TRANSFER - më i zhdërvjellët lloj e ornament ju mundëson për të mbuluar shumën maksimale të sipërfaqes me shkathtësi të madhe.

ACID ETCING-Shumë popullor me parfume dhe shpirtrat, ky lloj e ornament arrin një shtresë mbuluar me brymë në shishe tuaj.

Zbatimi i drejtpërdrejtë - Paper ose Lables vinyl mund të aplikohen direkt në shishe tuaj, të përsosur në qoftë se dizajni juaj ka gradients ngjyra komplekse ose jeni duke kërkuar për një efekt të cilësisë së mirë.

TJERËT-Lom Glassworks punëson një gamë të gjerë të metodave ornament përfshirë quajtur xham vetë gjatë prodhimit.

 


WhatsApp Online Chat!